Serap Yenici, İspanya’dan Boş Dönmedi

İzmir’in güzel sesli sanatçısı Serap Yenici geçen hafta Türkiye’yi İspanya'nın Kanarya Adaları Tenerife-Santa Ursula'da yapılan Universong Festivali’nde yorumcu ve besteci kimliğiyle temsil etti.

GÜNDEM 03.11.2019, 17:45
Serap Yenici, İspanya’dan Boş Dönmedi

Yenici, ‘Çığlık’ adındaki şarkısı ile 16 ülkenin yarışmış olduğu festivalde Jüri Özel Ödülü olan ‘Tenerife Sesi’ seçildi.

Ülkemize müzik alanında İspanya’da mühim bir mutluluk yaşatmış olan Serap Yenici, 24 - 27 Ekim tarihleri arasında yapılan Universong Festivali’nde sözlerini Erdener Koyutürk’le beraber yazmış olduğu bestesinin ise kendisine ait olduğu ‘Çığlık’ adındaki şarkı ile temsil etti. 17 yaş altı ve üstü olmak üzere 2 farklı dalda yapılan yarışmada kendi dalında Jüri Özel Ödülü ‘Tenerife Sesi -Voz Isla de Tenerife’ seçilmiş olan Serap Yenici, Kübalı sanatçı Miguel Kosta’nın 1. olduğunu söyledi.

16 ülke arasından Türk Bayrağı’nı dalgalandırmanın mutluluk, onur ve gururunu yaşayan Yenici, kendisini destekleyen herkese teşekkür etti ve Türk Milleti sayesinde kendisini İspanya’da yalnız hissetmediğini, dile getirdi. Serap Yenici, sevenlerinin merakını gidermek için de sosyal medya sayfasından yarışmadaki keyifli anların olduğu fotoğrafları paylaştığını belirtti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202