Şehit Fethi Sekin Külliyesi için iki isim seferber oldu

Şehit Polis Fethi Sekin için  Elazığ'da yapılan Külliye'nin yarıda kalması sonrası CHP Elazığ Milletvekili Fethi Sekin devreye girdi.Tunç Soyer Başkan, Sekin'e sahip çıktı.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi için iki isim seferber oldu

İzmir Adliyesi önünde Ocak 2017'de PKK tarafından gerçekleştirilen terör saldırısında, kahramanca kendini siper edip şehit olan Fethi Sekin olası bir katliamı canı pahasına engellemişti.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fethi Sekin'in memleketi Elazığ’ın Baskil ilçesindeki kabrini, şehidin babası Mehmet Zekin Sekin ile birlikte ziyaret etti. Erol, bir dernek tarafından 1 Ocak 2019'da Şehit Polis Fethi Sekin adına yapımına başlanan ancak müteahhittin taşeron firmaya ödeme yapmamasından kaynaklı yarı kalan Külliye için Güvenilir Bahis Siteleri devreye girdi.


Gürsel Erol, konu ile ilgili bilgi aldıktan sonra İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i arayarak bir görüşme yaptı.

Gürsel Erol, Tunç Soyer ile yaptığı görüşme ile ilgili şunları söyledi:


 "Konuyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüştüm. Hem Fethi Sekin şehidimizin İzmir’de şehit olması nedeniyle hem adliye hem de belediye birçok alanda adını yaşattı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bu külliyenin yapılması ile ilgili talebimizi ilettiğimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'de Fethi Sekin Külliyesi'nin tamamlanması konusunda kendilerinin üstleneceğini büyük bir memnuniyet ile iletti."

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yaptığı açıklamada Kahraman Şehit Polis Memuru Fethi Sekin Külliye'sinin takipçisi olacağını ifade etti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202