Seçil Öğretmen Güvende

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, PKK terör örgütü destekçileri tarafından sosyal medya üzerinden hedef gösterilmiş olan Seçil Öğretmen için gerekli olan güvenlik tedbirlerinin alındığını açıkladı.

GÜNDEM 03.11.2019, 15:05 03.11.2019, 15:05
Seçil Öğretmen Güvende

Bakan Ziya Selçuk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde öğrencileri ile beraber Türk bayrakları eşliğinde bir gösteri yapmakta iken PKK terör örgütü yandaşlarınca sosyal medyadan hedef gösterilmiş olan Seçil öğretmen’in koruma altında olduğunu ifade etti.

Bakan Selçuk sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Seçil Öğretmenin güvenliği için gerekli olan tedbirlerin alındığını, ülkenin herhangi bir coğrafyasında görev yapmakta olan her öğretmenin Türkiye Cumhuriyeti'nin okullardaki temsilcisi olduğunu ve devletin koruması altında olduğunu dile getirdi.

NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında öğrencileriyle beraber Türk bayrağı ile yüreklere dokunan bir etkinlikte bulunan Seçil öğretmen, sosyal medyada üzerinden yapılan paylaşımlar ile PKK terör örgütü destekçileri tarafından hedef gösterilmişti. Bunun üzerine bütün Türkiye sosyal medya üstünden Seçil öğretmene sahip çıkmıştı. Terör sevici hainler de korkudan hesaplarını kapatmak durumunda kalmışlardı.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202