Sayaç Sorunu Meclis Gündeminde

AK Parti Grup Sözcüsü Fatih Taştan, köyden mahalleye dönüşmüş olan yerlerdeki sayaç problemini meclis gündemine getirdi.

GÜNDEM 17.10.2019, 16:46
Sayaç Sorunu Meclis Gündeminde

Taştan, köylünün sahabet artık hak aramaktan vazgeçtiğini ve taksitlendirme de dahil, su faturasını nasıl ödeyeceğinin yollarını aradığını dile getirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ekim ayının 2. oturumu Başkan Tunç Soyer başkanlığında yapıldı. Toplantıda AK Parti Grup Sözcüsü Fatih Taştan, köy iken mahalle durumuna geçmiş olan yaşam alanlarındaki su faturası ve sayaç sorunlarını meclise taşıdı.

Mahalle durumuna geçen köylerdeki tarifelerin sabitlendiğini anımsatan Taştan, İZSU Genel Kurulu’nun önceki oturumunda köyden mahalleye dönüşmüş olan bölgelerde kullanılan tarımsal tarifelerin bir üst tarifeye sabitlendiğini, ardından büyük sorunların meydana gelmeye başladığını, sosyal medya üstünden pek çok bürokrat ve muhtarın bu konu ile alakalı açıklamalar yaptığını, bu yüzden İZSU genel kurulunun toplanması gerektiğini ifade etti.

Taştan, köylerde bulunan sayaçların okunma süresinde meydana gelen sıkıntılara da uzun bir zamandan beri İZSU’da bu durumun kangren haline geldiğini, ve bu durumun çözülmesi gerektiğini belirtti.

Yorumlar (0)
16°
açık
banner202