Saplantılı Doktor, Sevgilisini Anestezik Maddeyle Öldürdü

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen anestezi teknikeri Ayşe Karaman’ın ölümü hakkında yapılan soruşturma tamamlandı. Savcılık verdiği bilgide Ayşe Karaman’ın erkek arkadaşı olan anestezi uzmanı doktor Özgür T.’nin Ayşe Karaman’ı öldürdüğünün tespit edildiğini söyledi. Doktoru müebbet istemiyle yargılanacak.

GÜNDEM 14.10.2019, 19:41
Saplantılı Doktor, Sevgilisini Anestezik Maddeyle Öldürdü

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman, 29 Temmuz tarihinde anestezi doktoru Özgür T.’nin evinde ölü Arzbet olarak bulunmuştu. Ölümün şüpheli bulunması sebebi ile Özgür T. Tutuklanarak gözaltına alınmıştı. Ankara Cumhuriyet Savcısı Ramazan Hançer, konu ile ilgili Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesine iddianame hazırladı ve sundu. Verilen iddianamede ‘’Cinayet şüphelisi Özgür T., olay günü yanında eve getirdiği ve kendisine ait olan çantada taşıdığı ilaç ampullerini enjektörle Ayşe Karaman’ın sol elinin üzerinden damar yolu açarak enjekte ettiğini ve öldürdüğünü kabul etmiştir. Ölen Ayşe Karaman’ın kan ve idrar örneğinde ve otopsi raporunda ölüm sebebinin anestezik madde alımı olduğu bilgisi bulunmaktadır.’’ ifadeleri yer aldı.

Konu hakkında tanıklık eden Tuğçe A. Verdiği ifadede şunları anlattı: ‘’Ayşe, Özgür’ün kendine saplantılı bir şekilde bağlı olduğunu mesajlarını gördüğünü ve korktuğunu söylemişti. Öldürülmeden 5 gün önce Ayşe, Özgür’ün bir arkadaşının kız arkadaşı tarafından aldatıldığını ve bu olay sebebiyle Özgür’ün Ayşe’ye imalı sözler söylediğini, aldatmanın sonucunun ölüm olacağını söylediğini söyledi. Özgür gittikçe takıntılı bir hale geldi, dedi.’’

Cinayet ile ilgili dava görülmeye devam ediyor.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202