Patival Konak, 28 Eylül’de Gündoğdu’da

Konak Belediyesi ve Hayvan Hakları Federasyonu’nun birlikte düzenlediği, Türkiye’nin en kapsamlı festivali “Can Dostlarımızla Buluşuyoruz” 28 Eylül Cumartesi günü, Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşecek. 

GÜNDEM 24.09.2019, 15:08 24.09.2019, 15:13
Patival Konak, 28 Eylül’de Gündoğdu’da

Sokak hayvanları için düzenlenen, onlar için yuva arayan ilk festival olarak dikkat çeken ve “doğa, çocuk, can dostları” temasıyla düzenlenen Patival Konak’la ilgili basın toplantısı, Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Tüm İzmirlileri festivale çağıran Batur,   “Festivalin tüm destekçilerine çok teşekkür ediyorum; onların emekleri büyük. Biz bunun için gece gündüz çalışıp, elimizden gelen ne varsa yapıyoruz.” HAYTAP İzmir Temsilcisi Meral Örünç ile festivalin Jojobet fikir annesi, hayvan hakları savunucu Banu Özdemir, desteklerinden dolayı Başkan Batur’a teşekkür etti. 


Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak ve akşam saat 21.00’e kadar devam edecek festivalde birbirinden renkli aktiviteler yer alacak. Hayvan haklarına duyarlılığıyla bilinen, O Ses Türkiye 2015 yılı birincisi Elnur Hüseynov konser verecek. 


Festivalde olan tüm vatandaşlara ücretsiz kedi ve köpek maması da hediye edilecek.

Yorumlar (0)
açık
banner202