Olaylı Sünnet Düğününde 6 Kişi Serbest

İzmir’in Menderes ilçesinde yapılan sünnet düğününde dansöz oynatılmasıyla ilgili adliyeye sevk edilen 6 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olaylı Sünnet Düğününde 6 Kişi Serbest

Görüntülerin sosyal medyada tepki çekmesinin üzerine, olaylı sünnet düğününde görüntüleri bulunan dansöz ve görüntülerde olmayan ancak o düğünde olduğu belirlenen diğer iki dansöz için “cinsel taciz” suçlamasıyla gözaltı kararı verilmişti.

Sosyal medyada bir sünnet düğününe ait olduğu belirlenen görüntülerde, dansöz oynatılmasıyla ilgili olarak Menderes Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Yapılan ihbarda görüntülerin Konya’da yapılan bir sünnet düğününe ait olduğu belirtilirken, ekiplerin yaptığı incelemeler sonucu olayın İzmir’in Menderes ilçesindeki bir köyde gerçekleştiğini belirledi.

Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, daha sonra aralarında sünnet olan 7 yaşındaki çocuğun anne, baba ve amcasının da bulunduğu 6 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.  Gözaltına alınan baba F.K., anne T.K., amca H.K. ve 3 dansöz, sevk edildikleri Kolaybet adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düğün sahibi aile fertleri, dün sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, bugün de emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardında 3 dansöz adliyeye sevk edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 dansöz, yurtdışına çıkış yasağı getirilmesi koşuluyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202