Öğrenciler Büyük Statlarda Çim Deneyimini Yaşadılar

Türkiye’nin çim ile alakalı tekniker yetiştirmiş olan ilk ve tek eğitim kurumu durumunda olan Ege Üniversitesi Bayındır Meslek Yüksekokulu Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Programı ile Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencileri yapılan teknik gezi ile İstanbul ilindeki büyük futbol kulüplerin statlarını ziyarette bulundular.

GÜNDEM 20.11.2019, 13:55
Öğrenciler Büyük Statlarda Çim Deneyimini Yaşadılar

Fenerbahçe, Beşiktaş statlarıyla Galatasaray Florya Metin Oktay Antrenman tesislerine ziyarette bulunan öğrenciler saha yapım ve bakım sorumluları Yusuf Ak, İsmail Özenç, Tarel Aliyev ve Fevzi Kuvetli’den ayrıntılı bilgiler aldılar. Öğrenciler bunun yanında TÜYAP Fuar alanında yapılan Flower Show İstanbul 2019 fuarına da katılıp sektör paydaşlarıyla buluşma imkanı yakaladılar.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, çim ile alakalı verdikleri önem doğrultusunda 2018’de Çim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni açtıklarını, bu merkez ile aynı zamanda hem eğitim hem de araştırma alanlarında çim sektörüne katkıda bulunduklarını, Üniversite – Sektör – Eğitim ortaklığına verdikleri önem ile gençleri sektör ile buluşturduklarını, emeği geçen hocalara ve öğrencilere teşekkür ettiğini ifade etti.

Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Bülent Budak ve Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Çakmak da gezide öğrencileri yalnız bırakmadılar.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202