O Sınavların Ücret Ödeme Süresi Uzatıldı

ÖSYM bugün yaptığı açıklama ile iki sınavın ücret ödeme süresini uzattığını açıkladı.

GÜNDEM 27.09.2019, 16:10
O Sınavların Ücret Ödeme Süresi Uzatıldı

Yapılan açıklamada ALES ve kaymakamlık sınavlarına başvuruda bulunan ama ücretini internetten yatıramayan adaylar için sürenin bugün saat 23.59'a kadar uzatıldığı ifade edildi.

Depremin Etkisi

İstanbul meydana gelen deprem GSM operatörlerini etkilemiş ve iletişimde duraksamalar meydana gelmişti. Bu durumlarda ötürü ALES ve kaymakamlık sınavları için başvuruda bulunup ücretini internet üzerinden yatıramayan öğrenciler için ödeme işlemlerinin bugün 23.59'a dek uzatıldığını belirtildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Başkanlığı’nın resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, Akademik Personel Betcup ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’yla İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuruların ve ücret ödemelerinin dün sona erdiği hatırlatıldı. Ama depremin yaşattığı aksaklıkta ötürü bazı adayların ücretlerini yatıramadığı ve bu yüzde süre uzatımının yapıldığı belirtildi.

Dün İstanbul’da meydana gelen 5,8 şiddetindeki deprem iletişim hatlarını olumsuz şekilde etkilemiş, iletişim kopuklukları meydana gelmiş ve bir süre insanlar birbirlerine ulaşamamıştı.

Yorumlar (0)
14°
açık
banner202