O İddiayı Duyan Veliler Okula Koştular

İzmir'de ilkokul öğrencisine taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Veliler okula akın etti.

GÜNDEM 27.09.2019, 09:14 27.09.2019, 11:09
O İddiayı Duyan Veliler Okula Koştular

İddialara İzmir’deki bir okulda, ilkokul 1. sınıfa gitmekte olan kız öğrenci okuldaki hizmetli tarafından tacize uğradı. Okula idareye gelen kız çocuğunun velisi kızının okulda çalışan hizmetli tarafından taciz edildiğini öne sürdü.

Konu ile alakalı İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlattı. Taciz iddialarını duyan veliler ise Soluğu okulda aldılar. Veliler okulda tepkilerini gösterdiler.

İddiası Bile İğrenç

Alınan bilgilere göre iğrenç olay İzmir’in Çiğli Timebet İlçesi'nde bulunan Nuriye-Abdülkerim Toraman İlkokulu'nda meydana geldi. Olayın duyulması ile beraber okul çevresi veliler tarafından dolduruldu. İddiası bile velileri sinirlendiren olay hakkın açıklama yapılmasını bekleyen öfkeli kalabalık bir süre tepkilerini gösterdikten sonra dağıldı.

Konu ile alakalı açıklamada bulunan İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri konunun takipçisi olacaklarını ve şahıs hakkında inceleme başlatıldığını, gerekli tüm başvuruların yapıldığını, alınan sonucun da kamuoyu ile paylaşılacağını ifade ettiler.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202