Norm Ödülle Döndü

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nce (İAOSB) bu sene 3.sü yapılan Ar-Ge ve İnovasyon Yarışması’nda Norm Holding altı finalist arasına kaldı ve mansiyon ödülünü aldı.

GÜNDEM 18.11.2019, 09:43
Norm Ödülle Döndü

Toplamda 18 firmanın katılımda bulunduğu yarışmada, finale kalmış olan 6 firma proje sunumlarını İAOSB Bölge Müdürlüğü’nde yaptı. Norm Cıvata ve CMS Jant’ın birlikte hazırlamış oldukları “Jant Bijon Bağlantılarının Titreşim Altında Gevşeme Dirençlerinin Tespiti ve Yüksek Gevşeme Dirençli Bijon ve Jant Tasarımı ve İmalatı” projesine mansiyon ödülü verildi.

Ar-Ge ve İnovasyon Yarışmalarının sanayiciler için önemli bir fırsat olduğundan bahseden ve sanayi için üretilen projelerin desteklenip uygulanması gerektiğini ifade eden Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal,  CMS Jant’la beraber projelerini hazırlayıp 6 finalist arasına kaldıklarını, projeyi hazırlamış olan arkadaşlarına göstermiş oldukları gayretlerden ötürü teşekkür ettiğini, 3 sene sonra gerçekleştirilecek olan Ar-Ge ve İnovasyon Yarışması’na daha da iyi hazırlanıp katılmak istediklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202