MÜSİAD Hasbihal Toplantısı Gerçekleştirildi

MÜSİAD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen hasbihal toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır'da konuk oldu.

GÜNDEM 19.09.2019, 12:18 19.09.2019, 12:22
MÜSİAD Hasbihal Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır MÜSİAD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen hasbihal toplantısına katıldı. Nasr toplantıda iş insanları ile görüşerek sorunları dinleyerek çözüm önerilerini masaya yatırdı. 

"Kordineli bir şekilde çalışacağız"

Toplantının açılış konuşmasında konuşan MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Bilal Saygılı, dernek olarak ahilik gekeneğini yaşattıklarını söyledi. Saygılı, "İş dünyasının dinamiklerini çok iyi bilen İzmir Milletvekilimiz Sayın Necip Nasır beyefendiyi Eylül ayı hasbihal toplantımızda misafir etmekten dolayı mutluyuz. Bu akşam üyelerimizin sorunları ve çözüm önerilerini sayın vekilimize aktaracağız. MÜSİAD İzmir Şubesi olarak, şehrimizi ve ülkemizi ilgilendiren konularda bundan sonra da Milanobet milletvekilimizle koordineli bir şekilde çalışmaya ve sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

"24 saat hizmete hazırız"

Yarım asırlık bir iş insanı olduğunu dile getiren Nasır iş dünyasının sorunlarını ve beklentilerini yakından bildiğini ve bu sorunların çözümü noktasında, bir köprü vazifesi görüceğini söyledi. Her türlü talep ve beklentiyi mecliste dile getireceklerini söyleyen Nasr  çözüm yolunda da gerekenin yapılması için 24 saat hizmete hazır olduğunu ifade etti. 

MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Bilal Saygılı, işadamları ile görüşerek sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır'a katılımlarından ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202