Miniprint Çalıştayı’nda 2 Konuk Sanatçı

Ege Üniversitesi’nde  “8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri” çerçevesinde yapılan “Miniprint Çalıştayı”nın 2. gününde konuk sanatçılar Zehra Çiçek ve Emre Celali, katılımcılara değişik baskı teknikleri ile alakalı bilgi verdiler.

GÜNDEM 28.11.2019, 15:32
Miniprint Çalıştayı’nda 2 Konuk Sanatçı

Prof. Dr. Ziynet Öndoğan, Ege-Art Sanat Günleri’nde yurtiçi ve yurtdışından ulusal ve uluslararası sanatçıların katılımı ile sanatsal etkinliklerin, konferansların ve çalıştayların yapıldığını, Ege Üniversitesi Öğrenci Topluluklarının da işin içine katılarak çalıştaylarda yapılan çalışmaların sanat günleri çerçevesinde, üniversitedeki ve fakültelerdeki sergi alanlarında sanatseverler ile buluşturacaklarını dile getirdi.Azdıran boşaltan ve sanal sekste iyi kadınlar adresiyle yepyeni zevklere yelken açar.

Ege Üniversitesi’nde eğitim alan öğrencilerin etkinliklere olan ilgilerinin çok yoğun olduğunu ifade eden Prof. Dr. Öndoğan,  farklı sanat topluluklarının, fotoğraf sanat topluluğunun, moda ve tasarım sanat topluluğunun ve ilgili sanat topluluğu öğrencilerinin keyifli bir şekilde çalıştaylara katılarak, eserlerini çıkardıklarını, bu heyecanlarının 9-15 Aralık tarihlerinde sergi alanlarında, konser etkinliklerinde ve konferanslarda da sürmesini dilediğini belirtti.

EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın etkinliklere çok önem verdiğinden bahseden Öndoğan, Rektör Necdet Budak liderliğinde ve onun güçlü motivasyonu ile araştırma üniversitesi olma yolunda emin adımlar ile ilerlediklerini, 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günlerine onursal başkanlık yapmış olan Rektör Budak’ın,  bilimsel çalışmalar ile beraber sanat alanında yapılan faaliyetlere de ne kadar önem verdiğinin yapmış olduğu çalışmalar ile görüldüğünü ifade etti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202