Miniklerden Bayrak Tasarımı

Ege Üniversitesi’nce yapılan “Cumhuriyet ve Atatürk Günleri” çerçevesinde “Bugünün Minikleri Yarının Gençleri Atatürk ve Bayrak’’ Atölye Etkinliği, Emel Akın Meslek Yüksekokulunda yapıldı.

GÜNDEM 01.11.2019, 12:35
Miniklerden Bayrak Tasarımı

Öğretim Üyesi Şükran Tümer liderliğinde yapılan etkinlikte, Bornova Necmiye Bilgin İlkokulu 1. sınıf öğrencileriyle Türk Bayrağı tasarlandı.

Etkinlik ile alakalı konuşan Emel Akın Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Doç. Dr. Sevda Altaş, yüksekokul bünyesinde bu tip etkinliklerin daha evvel de yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini, Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencilerini bu etkinlikleri yapmaktan ve çocuklar ile buluşmaktan her zaman çok mutluluk duyduklarını ve böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

Cumhuriyetin bugün ve yarınının gençler bakımından önemini dile getiren Şükran Tümer ise Üniversite öğrencilerinin kılavuzluğunda ilkokul öğrencileriyle bir araya gelmenin önemli olduğunu, bu tip etkinliklerle çocuklara bu bilgileri ve sevgiyi aşılamanın doğru bir yol olduğunu düşündüğün dile getirdi.

Etkinlik sırasında heyecan ve coşkuları gözlerinden okunan hemen hemen 40 minik öğrenci, büyük bir özveriyle Türk Bayrağı tasarımını yaptı.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202