Millet İttifakı Dağılıyor mu?

Bazı gazeteciler tarafından son günlerde dillendirilmeye başlanan Millet İttifakı’nın dağılması meselesi Meral Akşener’e soruldu.

GÜNDEM 04.10.2019, 10:18
Millet İttifakı Dağılıyor mu?

Fox TV'nin sabah akışında İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Millet İttifakı'nın dağılacağı ile alakalı iddialara da cevap verdi.

Meral Akşener konu ile alakalı sorulan soruların Cumhur İttifakı'na destek veren bazı gazetecilerin fantezileri olan sorular olduğunu ifade etti.

Önce Kendine Baksın

Gündemi Fox TV’de değerlendiren Akşener, Melih Gökçek’in de yavuz hırsızlık yaptığını ifade etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Ultrabet Gökçek, Ankara ilinde içme suyunun kirli olduğunu öne sürerek, mevsimsel olarak yaşanmış olan hastalıkları da bu kirliliğe bağlayarak konu hakkında sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapmıştı. Gökçek'in başlatmış olduğu “kirli su” tartışması ile alakalı da konuşan Akşener, Gökçek’in 25 senedir Ankara'yı yönettiğini, ama kendisinin adeta mal bulmuş mağribi gibi kendi yönetmiş olduğu dönemi sorgulamaksızın Yavaş'ın belediye başkanlığı üstüne saldırmasının da bir yavuz-hırsız modeli olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202