Menderes plajları sezona hazır

İzmir'in Menderes ilçesindeki 43 kilometrelik sahil şeridinde, belediye tarafından özel araçlarla plaj temizliği ve düzenleme çalışması yapıldı.Menderes Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle sahildeki çalışmalara hız verdi.

GÜNDEM 04.06.2021, 09:55
Menderes plajları sezona hazır

İzmir'in Menderes ilçesindeki 43 kilometrelik sahil şeridinde, belediye tarafından özel araçlarla plaj temizliği ve düzenleme çalışması yapıldı.


Menderes Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle sahildeki çalışmalara hız verdi. Bu kapsamda belediye ekiplerince; Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli plajlarında temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı. Kum temizleme ve kum düzenleme araçlarıyla yapılan çalışma sonrası plajlar sezona hazır hale getirildi.


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Sahil bölgemizde sezon hazırlığımız sürüyor. Fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz ve temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında 43 kilometrelik sahil şeridimizde kum temizleme ve kum düzenleme araçlarımız plajlarımızda çalışmalarını gerçekleştiriyor. Turizm cenneti Menderes'imizde keyifle ve huzurla bir yaz sezonu için çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (3)
İnci artun 3 yıl önce
Sayın başkan,çalışmalarınız için teşekkür ederiz.Maydanoz koyu sahilinin bir bölümünü kullanamıyoruzzz.Müracaatlarda bulunmamıza rağmen sahilde bulunan evlerin bahçe duvarları denizle birleşmiş durumda.Geçiş hem zorlu birde zorlamak içinde beton çıkıntılar yapılmış durumda.Bu sahiller hepimizin korumak olduğu kadarrr kullanmakta hakkımızz
Ayhan ozcan 3 yıl önce
Başkan birde maydanoz koyu sahildeki evlerin ön taraflarındaki duvarları kaldırıp sahili açarsanız iyi olur.
Nilgün Özcan 3 yıl önce
Yaklaşık 37 yıldır Maydonoz koyunda oturuyoruz.1984 ten bu yana ön sahilde 8 evin bahçeleri denize kadar uzatılmış.Agaclari kesip denizin içine kadar beton atılmış,bu beton dahi düzgün bir satıh halinde olmayıp üzeri çıkıntılı bırakılmıştır. Eğer düz zemin bırakmış olsalardı orayada oturulur diye neredeyse dikenli beton bırakılmıştır. Maydonoz koyunda yaşayan hepimizin bu konudaki sıkıntılarımızı giderilmesini önemle rica ediyorum
26°
parçalı bulutlu
banner202