Menderes Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

Menderes Belediyesi Kurban Bayramına hazır. Ekipler Bayram boyunca kurban satış alanlarında hizmet vermeyi sürdürecek.

GÜNDEM 08.08.2019, 09:23 08.08.2019, 09:26
Menderes Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

Menderes Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını neredeyse tamamladı. Denetimler tam gaz devam ederken vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için ekipler 7/24 hizmet vermeye devam edecek. Kurban satış alanlarında da denetimler bayram süresince devam edecek.

Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Etraf Savunma Muayene Müdürlüğü ve Baytar İşleri Müdürlüğü doğrulusunda Kurban Bayramı evvel ilçede kurulan kurban satış bölgelerinde kontrol gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde kurbanlıkların menşei, sıhhat raporları, küpesi ve numarasına bakılırken, satış alanlarında da Pinbahis hijyen ve uygunluk kontrolleri yapıldı.

Denetimlerimiz sürecek

Uygulamayla alakalı izahta tespit edilen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Menderes Belediyesi olarak ilçemiz çapında kurulan bütün kurban satış alanlarında denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz.

Vatandaşlarımızın sevgi dolu tek bayram geçirmesi için yapmış olduğumuz işler kesintisiz sürüyor. Ekiplerimizin denetimleri bayram müddetince de devam edecek. Bayram müddeti süresince satış ve kesim alanlarında ekiplerimiz vatandaşlarımıza takviye olmak için canla, başla görevlerinin başında olacaklar.

Menderes’imizde birlik ve beraberlik içinde bayramı karşılayacak ve kutlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202