Mansur Yavaş'tan 'Halk Market' açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kurmuş olduğu Halk Market hakkında ilk kez detaylı açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 11.08.2019, 16:42
Mansur Yavaş'tan 'Halk Market' açıklaması

Seçimlerin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğuna oturan Mansur Yavaş büyük bir değişimin temellerini atarken özellikle halkın daha kolay alışveriş yapması için şikayetlerini gidereceğini açıkladı. Şehirde belediye ile Halk Ekmek yönetimi arasında bir sürtüşme hala devam ediyor. Bunun ardından Mansur Yavaş yeni bir çalışmaya imza atarak Halk Ekmek yönetimini tamamen dönüştürerek Halk Market'e dönüştürme kararı aldığını ifade etti. 

Halk Ekmek dönüşüyor

Ankara'da hayata geçirilecek olacak Halk Market çalışması vatandaşları pek çok anlamda Sultanbet olumlu etkileyecek gibi görünüyor. Sistemin nasıl işleyeceği şimdiden merak konusu haline geldi. Halk Ekmek yönetiminin istifa etmemesi üzerine market haline dönüşecek sistem içerisinde kırsal kesimle işbirliği içine giderek yeni bir düzenin getirileceği ifade edildi. 

Yeni düzen içerisinde sağlıklı ve ucuz gıdanın vatandaş ile buluşması sağlanacağı gibi bir anlamda yeni istihdam alanları da yaratıldığından dolayı pek çok kişiye ekmek kapısı olacak. Bu sistemin kalıcı hale getirilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yeni sistemde vatandaşın ucuz gıdaya ulaşması sağlanırken üreticinin mallarının da ellerinde kalması engellenmiş olacak. Böylece herkesin durumdan son derece memnun kalmaları planlanacak. 

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202