Lösemili Çocuklara Sahneden Destek

Sahne Tozu Tiyatrosu Oyuncularından anlamlı hareket. Ekip Komik Para Oyununda “Maskemi Takarım; Farkındalık Yaratırım” sloganı ile sahne aldılar.

GÜNDEM 05.11.2019, 13:37
Lösemili Çocuklara Sahneden Destek

LÖSEV tarafından öncü olunan 2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda çocukların fiziki ve sosyal yaşamlarında başlarına gelen sorunlara dikkatleri çekmek ve onları desteklemek için hafta boyunca "Maskemi Takarım; Farkındalık Yaratırım " diyerek yapılmakta olan etkinliklerin sonuncusunu Sahne Tozu Tiyatrosu yaptı.

Etkinlik, Sahne Tozu Tiyatrosu’nun İzmirli vatandaşları tiyatro oyunları ile bir araya getirdiği Haldun Dormen Sahnesi’nde yapıldı.

Komik Para oyunuyla perdelerini açmış olan Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları, oyunun selamlama bölümünde maskelerini takıp farkındalık yarattılar. Selamlamanın ardından yapılmış olan konuşmada 2 - 8 Kasım lösemili çocuklar haftasında maskemi takarım farkındalık yaratırım etkinliğinde kendilerinin destekçi olduklarını, çocukların bu zorlu zamanlarda kendilerini yalnız hissetmemeleri için her daim yanlarında olmaları gerektiğini ifade ettiler.

Yorumlar (0)
12°
parçalı bulutlu
banner202