Kötü yola düştüğünü düşünüp öldürmüş!

Antalya'da 20 yaşındaki kardeşini katleden Asilhan Ç isimli kişi ifadesinde 'kötü yola düştüğünü düşünüp öldürdüm' ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 14.08.2019, 18:26 14.08.2019, 20:34
Kötü yola düştüğünü düşünüp öldürmüş!

Antalya'da korkunç bir kardeş cinayeti meydana geldi. Cinayetin ardından ifade veren şahıs itiraflarıyla adeta kan dondurdu. Kavga ettiği 20 yaşındaki kız kardeşi Kader Ç'yi ekmek bıçağı ile öldürdükten sonra kendi bileklerini de maket bıçağı ile kesmek ve intihar etmek isteyen 21 yaşındaki Asilhan Ç. dikkat çekti.

8 aydır annesiyle birlikte İstanbul'da yaşayan Kader Ç uzun bir aranın ardından kardeşi ile babasının yaşadığı eve geldi. İki kardeş arasında tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kardeşinin geri dönmesini isteyen ancak bir türlü olumlu yanıt alamayan Asilhan Ç ise korkunç bir cinayete imza Nakitbahis attı. 

İfadeleri kan dondurdu

Bir süre sonra mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile kardeşine saldıran genç kardeşinin ölümüne sebep oldu. Ardından intihar etmek istedi ancak ailesinin sağlık ekiplerine ve polise haber vermesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından ise gözaltına alındı. Savcılıkta verdiği ifade sırasında 'Kardeşim eve 8 aydır gelmiyordu. Gelmesi için ikna etmek istedim. ama beni sürekli konuşmalarıyla tahrik etti. Kötü yola düşmüş olabileceğini düşündüm ve bu yüzden öldürdüm' diyerek cinayet sebebiyle daha büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Konu hakkında soruşturma hala devam ediyor. 

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202