Korkunç otogar cinayetinden sonra babadan şok açıklamalar!

Batman Otogarında kan davası için işlenen korkunç cinayetin ardından öldürülen gencin babası ilk kez konuştu ve önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 03.09.2019, 10:12
Korkunç otogar cinayetinden sonra babadan şok açıklamalar!

Batman otogarında geçtiğimiz günlerde korkunç bir cinayet meydana gelmişti. Kan davalı oldukları Suat Yüksekbağ pek çok yerinden bıçaklanmıştı. Yerde can çekişen genci kurtarmak için gelen polis ekiplerinin olaya geç müdahale ettikleri iddia edilmiş bu sebeple polisler hakkında da soruşturma başlatılmıştı. Ölene kadar elinde sopa ve bıçaklarla bekleyen ve kimseyi yaklaştırmayan zanlı gencin öldüğünden emin olduktan sonra ise polise teslim olmuştu. 

Babası kan parası için çalışıyormuş

Gerçekleştirilen cinayetin nedeni olarak iki aile arasındaki kan davası olduğu belirlendi. Olayın ilk şokunu anlatan ve mevsimlik işçi olarak çalışan Pashacasino baba Nuri Yüksekbağ konu hakkında ilk kez konuştu. Polislerin tutumunu anlamadığını belirtirken 'Oğlum ilk bıçaklandıktan sonra otogar binasına kadar yaralı halde gidiyor. Etraftaki insanlar müdahale etmek istiyorlar ancak yaklaşamıyorlar. Polise tepki gösteriyorlar. Görünen o ki oğlum 35 40 dakika boyunca yerde yaralı bir şekilde yardım beklemiş. Polislerin yaptığını anlamam mümkün değil' ifadelerini kullandı. 

Bir süre önce araya insanların girmesi ile birlikte iki kan davalı aile barışmışlar. Başta 50 bin lira kan parası ödemişler. Ancak geriye 100 bin lira kalmış. 100 bin liranın tamamlanması için neredeyse tüm ailenin bir süredir Kütahya'da bahçelerde ve tarlalarda mevsimlik işçi olarak çalıştıkları belirlendi. İki aile arasında kan davasına neden olacak cinayette diğer oğlunun bir yıldır cezaevinde olduğunu anlattı. Acılı baba ise büyük üzüntü içerisinde. 

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202