Korkunç halde bulunmuştu… Sır perdesi kalktı

Antalya'da 17 Mayıs gece yarısı apartman dairelerinin zillerine bastıktan sonra çıktığı binanın çatısından düşerek ölen kişinin, Asım Ferhat Köksoy (33) olduğu belirlendi. Köksoy'un, birlikte alkol aldığı arkadaşlarının kendisine zarar vereceği korkusuyla kaçıp, çatıdan diğer binaya geçmek isterken düştüğü ortaya çıktı.

GÜNDEM 20.05.2020, 15:59
Korkunç halde bulunmuştu… Sır perdesi kalktı

Antalya’nın Kepez ilçesinde 17 Mayıs gecesi üzerinde eşofman altı ile tişört bulunan bir erkek, girdiği 8 katlı binada, daire zillerini çalarak, yardım istedi. Daire sahipleri, önce tanımadıkları kişiye kapıyı açmadı. Ardından duydukları gürültü üzerine dışarı çıktı.

Yardım isteyen kişinin binanın önünde kanlar içinde yattığını gören bina sakinleri durumu ekiplere bildirdi. Ekipler kimliği belirsiz erkeğin yüksekten düşme sonucu yaşamını yitirdiğini belirledi.

ÇATIDAN DÜŞMÜŞ

Polis, parmak izinden, ölen kişinin Asım Ferhat Köksoy olduğunu belirledi. Yapılan araştırmada, Köksoy’un arkadaşlarıyla alkol aldığı, bir süre sonra çıkan tartışmada kendisine zarar verileceği korkusuyla girdiği apartmandaki dairelerin kapı zillerini çaldığı ve ardından çıktığı çatıdan diğer binanın çatısına geçmek isterken 8’inci kattan düşüp, yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Köksoy’un cenazesi, Uncalı Şehir Mezarlığı’nda dün toprağa verildi. (DHA)

Yorumlar (2)
Tuan 4 yıl önce
Ne şehittir ne gazi! Akşamcı İzmirliler de ibret alsın! Bu arada camilerden çal bella şarksı çalan haysiyetsiz köpeklere Dünyanın kaç bucak olduğunu göstereceğiz! Allahsız kitapsız lanetli p..ççler sizin ne bu Dünya da n e de öbür Dünya da yeriniz yok! Stalin p..çiyle berbare bol ateşte ciğer kavurması yapacaksınız!
Tuanınanasınısiken 4 yıl önce
Tuan o arkadas 5 vakit namaz kılardı inancı olan bir mumindi
25°
açık
banner202