Kocasını öldürdü! 'Yoksa o beni öldürecekti' dedi

İstanbul'da şiddetli geçimsizlik sonucu çıkan tartışmada kocasını öldüren kadın 'ben onu öldürmeseydim o beni öldürecekti' dedi.

GÜNDEM 26.08.2019, 13:41
Kocasını öldürdü! 'Yoksa o beni öldürecekti' dedi

İstanbul Güngören'de korkunç bir aile cinayeti yaşandı. Son günlerde koca dehşetleri ile gündeme gelen pek çok haberin aksine bu sefer bir kadının kocasını öldürdüğü haberi gündeme damgasını vurdu. İstanbul Güngören ilçesinde şiddetli geçimsizlik yaşayan bir kadın kocası ile yaşadığı kavga sonrasında bıçaklayarak öldürdü. 

'Kendimi savundum' dedi

Hülya Ören isimli kadın uzun bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşayan kocası Kadir Ören'i bıçaklayarak öldürdü. Yaşadığı şokun üzerine polise haber verdi. Gelen sağlık ekipleri Bahis Siteleri ise bıçaklanan adamın hayatını kaybettiğini belirtti. Yaşanan cinayetin ardından genç kadın polis tarafından sorgusu yapılmak üzere emniyete götürüldü. emniyete polis eşliğinde gelen kadının çok üzgün olduğu ve gözyaşlarını tutamadığı belirlendi. 

İfadesinde ise 'Çok uzun zamandır tartışmalar yaşıyorduk. Üzerime geliyor ve bana şiddet uyguluyordu. Beni öldürmekle tehdit ediyordu. O gün yaşanan kavgada çok üzerime geldi. Eğer ben onu öldürmeseydim o beni öldürecekti. Ben sadece kendimi savundum' dedi. Emniyetteki ifadelerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildiği öğrenildi. konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202