Kent AŞ'den AK Partili Çiftçioğlu'nun o iddialarına yanıt!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'nun iddiları sonrası Kent AŞ'de göreve başlayan Hakan Memiş ve Cenk Erdöl isimleri konusunda meydana gelen tartışmalara açıklık getirildi.

Kent AŞ'den AK Partili Çiftçioğlu'nun o iddialarına yanıt!

Karşıya Belediyesi Kent AŞ, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun iddiaları bir basın bülteni ile yanıt verdi.

İşte KENT AŞ'den yaptığı o açıklama:

11.04 2019 tarihi itibari ile bu tarihten önce 7 kişilik Yönetim Kurulu olan şirketimiz, beş kişilik Yönetim Kurulu ile yönetilmeye başlanmıştır. Yeni Yönetim Kurulu ile kararı ile  Genel Müdürlük ve Genel Müdür Yardımcılığı  makamları kaldırılmıştır. Şirket Yönetim Kurulu tarafından yönetilmektedir. Bilindiği üzere  şirketimiz Belediye iştiraki olan bir şirkettir. Belediye Başkanları da bu tip şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı Deneme bonusu yapmaktadırlar. Hemen hemen tüm belediye iştiraki  şirketlerde bu durum böyledir. Betmatik Kent A.Ş. olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Cemil Tugay’dır. Belediye başkanımız bu görevi dolayısı ile herhangi bir huzur hakkı almadığı gibi başkaca bir ödeme de almamaktadır.


Kent A.Ş. olarak şirketimizin vizyonunun genişlemesi, kar edecek yeni yatırımlar yapılması, mevcut işletmelerin yenilenerek ve yeni projelerle güçlenmesini, daha fazla gelir elde eden işletmeler haline getirilmesi için, her şirkette olması gerektiği gibi işinin ehli danışman  ve elemanlarla çalışması doğaldır. Bu bağlamda şirketimiz İnşaat Yüksek Mühendisi İTÜ mezunu Hakan Memiş, Hacettepe Üniversitesi mezunu ,Gastronomi alanında ciddi tecrübeleri olan Hakan Barçın  ile çalışmaya başlamıştır. Bu kişiler tecrübelerini şirketimize aktarırken özveri ile çalışmaktadırlar.


Ayrıca, Celal Bayar Üniversitesi  Maliye Bölümü mezunu, Okan Üniversitesi Muhasebe Denetim Bölümü yüksek lisans mezunu Cenk Erdöl şirketimizde Mali İşler Bölümünde , eğitimine ve kariyerine  uygun olarak mali işler yönetici yardımcısı olarak çalışmaktadır.
 
 

 

Yorumlar (0)
açık
banner202