Kaza Sonrası Şok Geçirdi! Polisi Uğraştırdı

Düzce iline bağlı Gümüşova ilçesinde, TEM yolunda sürücüsünün denetiminden çıkıp şarampole uçan kamyonetin şoförü şok geçirdi.

GÜNDEM 29.10.2019, 13:41
Kaza Sonrası Şok Geçirdi! Polisi Uğraştırdı

Şoförün yanında 2 kişinin daha olduğunu iddia edildi. Polis birimleri ve itfaiye ekipleri kaza olan yerin çevresinde yaralı ararlarken, hastaneye kaldırılmış olan sürücüyle tekrar iletişime geçilince başka yaralının olmadığı ortaya çıktı.

Alınan bilgilere göre kaza, dün akşam sularında TEM yolu Gümüşova rampaları civarında gerçekleşti. Ankara istikametine gitmekte olan şahıs eşya yüklü olan kamyonetinin direksiyon kontrolünü kaybetti ve bariyerlere çarpıp şarampole uçtu.

Ekiplerin hızlı bir şekilde müdahale ettikleri kazada yaralanan şoför kazanın da şoku ile yanında 2 kişinin daha olduğunu söyledi. Bu ifadeler üzerine itfaiye ve polis ekipleri kaza çevresinde yaralı aramaya koyuldular. Ormanlık bölgede gerçekleştirilen aramalardan herhangi bir netice alınamadı. Daha sonra kamyonet çekiciyle kaldırılıp altında yaralı olup olmadığına bakıldı fakat yine kimse bulunamadı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi´ne kaldırılan sürücüyle yeniden iletişim kuran polis, şoförün yanında kimse olmadığını tespit etti.

Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202