Karşıyaka’daki Taciz Olayında Karar!  

İzmir iline bağlı Karşıyaka ilçesinde komşusu tarafından tacize uğradı iddia edilen şahıs hakkında karar verildi.

GÜNDEM 02.10.2019, 14:14
Karşıyaka’daki Taciz Olayında Karar!  

Karşıyaka’da okuldan eve dönen 16 yaşındaki kıza diyabet hastasıyım deyip yardım istediği ve ardından kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile şikayet edilen şahıs mahkemede kararının kesinleşme sürecine kadar tutuksuz kalacak.

Olay genç kızın durumu ailesine anlatması ile meydana çıktı.

Bunun üzerine kızın ailesi polise karakoluna gidip şahıstan şikayetçi oldular. Genç kızın ifadesinden sonra Wsbets gözaltına alınmış olan şahıs kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti. Şahıs sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak koşulu ile serbest kaldı. Zanlı ile alakalı sarkıntılık yapma sureti ile çocuğun cinsel istismarı suçu ile dava açıldığı öğrenildi.

Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan davaya zanlı katılmadı. Şahsın avukatı suçlamaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, müvekkilinin yaşlı olduğunu ve zor yürüdüğünü, hareketlerinin yanlış anlaşıldığını ve tahliyesini istediğin belirtti.

11 Sene 3 Ay Ceza

Mahkeme heyeti ise şahsın bu eyleminden ötürü 9 yıl sene, birden çok yapıldığı için ise cezanın 11 sene 3 aya çıkartılması kararını aldı. Şahıs, Karar kesinleşinceye dek  tutuksuz kalacak.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202