Karşıyaka’da Ayın Konuğu Özgür Özel!

Karşıyaka Belediyesi, “Ayın Konuğu” etkinlikleri kapsamında Şubat ayında Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i ağırlayacak.

GÜNDEM 11.02.2020, 10:18 11.02.2020, 22:11
Karşıyaka’da Ayın Konuğu Özgür Özel!

“Cumhuriyetimizin 100. Yılına Doğru” başlığı altında Haluk Işık’ın yöneteceği söyleşi, 21 Şubat Cuma günü, Atakent’te bulunan Hikmet Şimşek Sanat Merkezinde saat 18.00’de başlayacak.

Büyük ilgi görmesi beklenen söyleşide, siyasetten yerel yönetimlere, hayatın her alanındaki gelişmelerden CHP’nin sorunlara yaklaşım ve çözüm önerilerine, gündemin sıcak konuları masaya yatırılacak. Son dönemin en dikkat çekici siyasetçilerinden olan Özgür Özel, söyleşi sonunda izleyicilerden gelecek soruları da yanıtlayacak.

BİR KARŞIYAKA GELENEĞİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: “Her ay düzenlediğimiz ve artık bir Karşıyaka geleneğine dönüşen “Ayın Konuğu” etkinliklerinde, yine çok önemli bir konuğu ağırlayacağız. Sayın Özgür Özel’in ülkemizin ve Cumhuriyetimizin geleceğine dair düşünceleri, hepimize yeni pencereler açacak. Yerel yönetim olarak rutin çalışmalarımız yanında, bilim, sanat ve düşünce açısından gelişmeye katkı sağlamayı, demokrasi ve kentlilik kalitemiz açısından, vazgeçilemez bir sorumluluk olarak görüyoruz. Şubat ayı buluşmamızın da büyük ilgi göreceğini biliyor, İzmirli hemşerilerimizi bu önemli söyleşiye davet ediyorum.”

Yorumlar (0)
24°
parçalı az bulutlu
banner202