Karısını Öldüren Cani Koca Yasak Aşk Yaşıyormuş!

Konya'da kocası tarafından 20 bıçak darbesi ile öldürülen Tuba Erkol'un kocasının yasak aşk yaşamasından dolayı boşanma davası açtığı ve kocasından şikayetçi olduğu öğrenildi.

GÜNDEM 26.08.2019, 09:51
Karısını Öldüren Cani Koca Yasak Aşk Yaşıyormuş!

Kadın cinayetlerinin her geçen gün biraz daha artmasının ardından Konya'da yeni bir cinayet ve vahşet daha yaşanmıştı. Konya'da geçtiğimiz günlerde eşi Bekir Erkol tarafından çocuklarının yanında 20 kez bıçaklanarak korkunç bir şekilde can veren Tuba Erkol cinayetinin ardından vahşi koca tarafından verilen ifadeler de ortaya çıktı. 

Kocası tarafından defalarca aldatılmış

Vahşi bir şekilde öldürülen Tuba Erkol'un kendisini vahşi bir şekilde öldüren kocasından defalarca şikayetçi olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığı tespit edildi. 16 yıllık evli olduğu ve 3 çocuk sahibi olduğu evliliğinde daha önce emniyete Safirbet verdiği ifadeleri ortaya çıkan Tuba Erkol 'Eşim beni defalarca çeşitli kişiler tarafından aldatmıştı. Her yakaladığımda bir daha yapmayacağını söylemiş söz vermiş ancak yine de yapmıştı. Ailemin zorlamalarıyla barıştım. Ancak beni yeniden aldattı ve evde sürekli tartışma çıkarmaya başladı. Son zamanlarda beni ölümle tehdit etmeye başladı. Bende şikayetçi oldum. Koruma kararı çıkarılmasını istedim. Eşimden şikayetçiyim' demiş. Cani koca ise yasak aşk iddialarını kabul etmeyerek emniyette verdiği ifadesinde karısını hiç aldatmadığını ve kimseden şikayetçi olmadığını dile getirdi. 

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202