'Kanım şifalı' diyerek herkese içirdi!

Eskişehir'de 'kanım şifalı' diyerek hastalara kanını içirip dolandırıcılık yapan kadın polis tarafından gerçekleştirilen bir operasyon sonrasında yakalandı. Detaylar şaşırttı...

GÜNDEM 20.08.2019, 12:04
'Kanım şifalı' diyerek herkese içirdi!

Eskişehir'de akıl almaz bir dolandırıcılık olayı meydana geldi. Kendisini Hz. Süleyman'ın kızı olarak tanıtan bir kadı psikolojik hastalıkları olan insanlara yardım edebileceğini iddia etti. Kendi sözde cemaatine bağış karşılığında yardım ettiğini iddia eden kadının hastalara kanını içirmesi büyük şaşkınlığa neden oldu.

Kendi kanını içirmiş!

Eskişehir Tepebaşı ilçesinde 10 dönümlük bir arsada bulunan çiftlik evinin cemaat evi olarak kullanıldığı tespit edildi. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Çiftlik evinin sahibi kadın ve Betvakti avukat olan oğlunun psikolojik hastalıkları olan hastalara yardım etme bahanesi ile para topladıkları öğrenildi. 

Pek çok hastayı dini inançlarını kullanarak suistimal ettikleri öğrenildi. Evinde FETÖ'ye ait kitap ve CD'leri bir süre önce yaktıkları öğrenildi. Kendi kanının şifa olduğunu söyleyen kadın hazırlayan kanlı suları hastalarına içiriyordu. Evinde çeşitli kanların olması büyük şaşkınlığa neden olurken pek çok kişiyi din kisvesi altında etkisi altına aldığı ve bu sayede mal varlıklarına el koydukları öğrenildi. Yapılan operasyon sonrasında 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Konu hakkında soruşturma hala devam ediyor. Pek çok mağdur kişinin olduğu tespit edildi. 

Yorumlar (0)
24°
açık
banner202