Kadın Eli Değmiş İzmir Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

 Uluslararası Rotary 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği ile MaviBahçe Alış Merkezi iş birliğinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününe özel ''Kadın Eli Değmiş İzmir'' temalı fotoğraf yarışması düzenledi.

GÜNDEM 09.03.2020, 19:09
Kadın Eli Değmiş İzmir Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

 Uluslararası Rotary 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği ile MaviBahçe Alış Merkezi iş birliğinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününe özel ''Kadın Eli Değmiş İzmir'' temalı fotoğraf yarışması düzenledi. Başvuruları bir ay süren, amatör ve profesyonel kategorideki yarışmada derece alan yarışmacılar belli oldu.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği "Kadın Eli Değmiş İzmir" temalı fotoğraf yarışması ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne dikkat çekmeyi planlıyor. Bu yıl ilk kez yapılan yarışmada şehrin isminden kimliğine birçok alanda önemli rol oynayan kadınların, İzmir'in kültürünü önemli ölçüde şekillendirdiği düşüncesinden yola çıkılarak düzenlenmiş.


Kadın eli değmiş İzmir'in geniş bir bakış açısıyla, İzmir'i İzmir yapan emekçi kadınların hikayelerini fotoğraf sanatçılarının, fotoğraf makinesi objektifinden anlatılması olarak belirlendiğini ifade eden Bölge Rotaract Temsilcisi Burak Terlemez, bu yıl ilk kez düzenlenen yarışmayı geleneksel hale getireceklerini söyledi. Yarışmaya amatör ve profesyonel olmak üzere 103 yarışmacı toplamda 320 fotoğraf ile katıldı. Derece alanlar ise şöyle; Yarışmanın birincisi Murat İlhan, ikinci Ufuk Turpcan olurken, üçüncü ise Suna Yılmaz oldu. En iyi 29 fotoğraf  8-15 Mart tarihleri arasında MaviBahçe Alış Veriş Merkezi'nde sergilenecek

Yorumlar (0)
20°
parçalı bulutlu
banner202