Kadıköy Sapığı Serbest Kaldı

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde meydana gelen ve  kadınlara ‘cinsel tacizde’ bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şahıs serbest kaldı.

GÜNDEM 09.10.2019, 16:10 09.10.2019, 16:12
Kadıköy Sapığı Serbest Kaldı

Dün sosyal medyaya düşen görüntüler herkesi şoke etmişti. Karaköy-Kadıköy vapurunda kadınlara karşı cinsel tacizde bulunan Rıza E. dün gözaltına alınmıştı.

Rıza E., emniyette gerçekleştirilen işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Soruşturma İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldü. Sorgusu yapılan Makrobet Rıza E. ‘Israrlı cinsel taciz’ suçu ile tutuklanması talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderildi.

Olay esnasında alkollü olduğunu ifade eden Rıza E., hiçkimseye karşı cinsel taciz eyleminin olmadığını ve art niyetinin olmadığını ifade etti.

2006 senesinden 2012 senesine dek psikolojik tedavi gördüğünü ifade eden şahıs, üstüne atılı suçları kabul etmediğini ve tutuksuz yargılanmak istediğini ifade etti. Mahkeme heyeti zanlıya yüklenmiş olan suçun alt ve üst sınırını göz önüne alıp tutuklama talebinin reddetti ve şartlı tahliye kararı verdi.

Sosyal Medyadan Tepki

Videoda şahsın kadınlara karşı yaptığının açık seçik görüntülenmesine rağmen verilen bu karara sosyal medyadan büyük tepki geldi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202