İzmirli Öğrencilerden Sınırdaki Mehmetçiğe Mektup

İzmir Bakırçay Üniversitesi’ndeki Yeniler Kulübü, Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan askerleri desteklemek ve onlara moral vermek için mektup yazdı.

İzmirli Öğrencilerden Sınırdaki Mehmetçiğe Mektup

İzmir’de bulunan Bakırçay Üniversitesi’nde Yeniler Kulübü isimli öğrenci topluluğu, Barış Pınarı Harekatı kapsamında sınır hattında terör örgütleriyle mücadele eden askerlere destek ve moral vermek için mektup yazdı. Öğrenciler kağıtlara duygu ve düşüncelerini yazıp, askerlere olan inanç ve güvenlerini belirterek onlara psikolojik destek sağlarken, zarflar da valilik aracılığı ile askerlere ulaşacak.

İzmir Bakırçay Üniversitesi’nde Türkiye Gençlik Vakfı’nın da desteklediği Yeniler Kulübü adlı topluluk, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınırda bir terör örgütü oluşumuna engel olmak adına başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nı desteklemek üzere bir etkinlik düzenledi.

Yeniler Kulübü’nün düzenlediği etkinlikte öğrenciler, harekatta görev yapan askerlere moral ve desteklerini iletmek amacıyla mektup yazdı. Organizasyonu düzenleyen Yeniler Kulübü başkanı ve aynı zamanda Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Yunus Emre Sarı etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Barış Pınarı Harekatı'nı destekliyoruz. Hem Türkiye'deki diğer üniversitelere örnek olmak, hem de askerimize moral ve motivasyon sağlamak Romabet amacıyla mektupları onlara göndererek, askerlerimizin manevi olarak güzel şeyler hissetmesini istiyoruz. Onların maddi bir şeye ihtiyaçları yok, devletimiz zaten karşılıyor. Fakat manevi desteğe ihtiyaçları var" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202