İzmir’deki Cinayette Seri Katil Şüphesi

Müge Anlı’da çözülmeye çalışılan Gülümser Bulut cinayetinin 20 yıl önceki bir cinayetle benzerlik taşıması, cinayetlerin bir seri katil tarafından işlendiği şüphelerini doğurdu.

İzmir’deki Cinayette Seri Katil Şüphesi

İzmir’de Hatice Ayhan annesinden 3 gün boyunca haber alamamış ve 3 günün sonunda teyzesi ile birlikte eve geldiğinde annesinin cansız bedeniyle karşılaşmıştı. Çekyatın içinde cesedi kefenlenmiş şekilde bulunan Gülümser Bulut cinayeti, Müge Anlı’nın sunduğu programda açıklığa kavuşturulmaya çalışırken dikkat çeken bir ayrıntı tespit edildi. Öldürülen Gülümser Bulut’un, 20 yıl önce cesedi bohça yapılmış halde bulunan Nilgün Kırlı cinayetiyle benzerlik taşıması, akıllara bir seri katil şüphesi olabileceğini getirdi.

Müge Anlı’da işlenen 2 cinayet ve 1 kayıp olayında kurbanlardan biri olan Gülümser Bulut’un cinayetindeki sır perdesi aralanamıyor. Fakat yapılan incelemeler, Bulut’un öldürülme şeklinin 20 yıl önce patronunun cesedini bohça yapan Yunus Kahraman’ın seri katil olma ihtimalini güçlendirdi. Müge Anlı canlı yayında, "Biz aslında Gülümser Bulut cinayetinde 1 kayıp ve iki cinayeti konuşmak durumundayız. Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. 1999 yılında işlenen bir cinayet var. Daha sonra 2018 yılında işlenen bir cinayet var. Birbiriyle birebir örtüşüyor. Arada da yine İzmir Karabağlar'da 45 yaşındaki Özlem Akusta'nın kaybı var. O da yine 2018'de ve üçünün de yanında hep aynı kişiden bahsediyoruz." diyerek konuyu farklı bir boyuta taşıdı.

Programda, Yunus Kahraman’ın yıllar önce hırsızlık yaptığı için yanında çalıştığı Nilgün Karslı tarafından kovulunca, talihsiz kadını öldürerek cesedini bohça yapması detayı işlendi. Katil Yunus Kahraman'ın en yakın arkadaşı olan aynı zamanda Nilgün Kırlı'nın erkek kardeşi Volkan Kırlı, Gülümser Bulut'un da benzer şekilde öldürülmesine dikkat çekti. Ablası vahşice katledilen Volkan Kırlı'nın, yakın arkadaşı Yunus Kahraman'ın cinayetten sonra çok soğukkanlı davrandığına da vurgu yaptı.

2 Yıldır kayıp olan ve cesedine hala ulaşılamayan 45 yaşındaki Özlem Akusta’nın son görüştüğü kişinin Yunus Kahraman olduğunun anlaşılması ise, cinayetlerin tek kişi tarafından işlenme ihtimalini güçlendirdi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202