İzmir’de seyyar çiçek satan iki grup arasında bıçaklı kavga! Yaralılar var

İzmir'in Konak ilçesinde Vapur İskelesi önünde, seyyar çiçek satan iki grup arasında 'yer' kavgası çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucunda 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin durumu haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

GÜNDEM 02.07.2020, 11:09 beril
İzmir’de seyyar çiçek satan iki grup arasında bıçaklı kavga! Yaralılar var

İzmir’in Konak ilçesinde saat 23.30 sıralarında Vapur İskelesi önünde, seyyar çiçek satan iki grup arasında ‘yer’ tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçakların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin durumu haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanan kişiler hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre olay, saat 23.30 sıralarında Konak Vapur İskelesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, seyyar çiçek satan iki grup, aynı yerde karşılaşınca mıntıka tartışması çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışma, kısa süre de bıçaklarında kullanıldığı kavgaya döndü.

3 KİŞİ YARALANDI

Kavgada Mesut D., Devran D. ve Serdar S., vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı sonlandırırken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahalede bulundu.

Mesut D. ve Devran D. İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Serdar S. ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202