İzmir’de Minibüs Duvara Girdi: 7 Yaralı

İzmir iline bağlı Konak ilçesinde midibüs istinat duvarına çarptı. Feci kaza sonucunda 1'i ağır olmak üzere 7 kişinin yaralandığı ifade edildi.

GÜNDEM 04.11.2019, 09:42 04.11.2019, 10:03
İzmir’de Minibüs Duvara Girdi: 7 Yaralı

Edinilen bilgilere göre, Karabağlar'dan Konak’a gitmekte olan servis midibüsü, Ballıkuyu üst geçidi civarlarında yol kenarında bulunan istinat duvarına çarptı. Kazayı görenler hemen yardıma koştular. Bir yandan da sağlık ve polis ekiplerine haber edildi.

İhbarı alan sağlık ekipleri hemen olay yerine intikal ederek kazada yaralanmış olan sürücü ve diğer yolcuları yaptıkları ilk müdahaleden sonra ambulans ile hastaneye kaldırdılar.

Yaralılardan bir tanesinin durumunun ciddi olduğu  ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza nedeni ile erişime kapatılmış olan Yeşildere Caddesi'nde trafik yoğunluğunun meydana geldiği ve daha sonra yapılan çalışmaların ardından sokağın trafiğe açıldığı belirtildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturmalarının devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (2)
mert 4 yıl önce
kazanın neden oldugu sebepler için her kaza yerinin incelenmesi için uzman kişinin ayrıntı vermesi şart.hız durumu,viraj görüş mesafesi,yaya hatası,sürücü hatası gibi
mert 4 yıl önce
sadece ölüm ve kaza yapıldı demek günü geçirmek aptallıktan başka bir şey degil,araç hız yapar ama o aracı durduramazsın.
14°
parçalı bulutlu
banner202