İzmir’de Hırsızı Kameralar Ele Verdi

İzmir iline bağlı Menderes ilçesinde park halinde bulunan araçlardan oto teyp hırsızlığı yapıldığı ile alakalı ihbar üzerine jandarma ekipleri, harekete geçtiler.

GÜNDEM 07.11.2019, 15:20
İzmir’de Hırsızı Kameralar Ele Verdi

Güvenlik kameralarını mercek altına alan ekipler 1 kişiyi yakaladılar ve mahkeme tarafından tutuklanan şahıs Buca Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

İzmir ilinin Menderes ilçesinde park durumunda olan araçlardan hırsızlık yapıldığı ile alakalı ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri hemen harekete geçti. Jandarma ekipleri yapış oldukları incelemelerde 2 şahsın aracından oto teyp, bir şahsından aracından ise duble ekran alındığını belirledi.

Hırsızlık olayını yapan fail ya da faillerin yakalanması için gerçekleştirilen araştırma ve güvenlik kameralarının incelenmesi neticesinde hırsız belirlendi.

Zanlı cumhuriyet savcının emri ile gözaltına alındı. Şüpheli gerçekleştirilen sorgusunda hırsızlık olayını yaptığını itiraf etti. Ele geçirilmiş olan malzemelerin muhafaza altına alınıp sahiplerine teslim edildiği ifade edildi. Gözaltına alınmış olan zanlı ise sorgusunun tamamlanmasından sonra gönderildiği mahkeme tarafından tutuklanıp Buca Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

Yorumlar (0)
10°
açık
banner202