İzmir’de dev zirve

Ekonomi ve spor dünyası yarın İzmir’de buluşuyor. İzmir Ticaret Odası’nda (İZTO) gerçekleştirilecek zirve, iş insanlarının 2020 rotasına projeksiyon tutmayı amaçlıyor

GÜNDEM 25.02.2020, 08:03 25.02.2020, 08:09
İzmir’de dev zirve

Ekonomi ve spor alanındaki son gelişmelerin konuşulacağı ‘Milliyet ve İzmir Ticaret Odası Buluşması’ yarın gerçekleştirilecek. Tam gün sürecek etkinlikte para ve sermaye piyasalarında yıl boyu beklenen seyir, bunu etkileyecek unsurlar anlatılarak İzmir’deki iş çevrelerinin yatırımlarına yön verirken izleyecekleri yola ışık tutulacak.

İZTO ev sahibi

İzmir Ticaret Odası’nda (İZTO) gerçekleştirilecek etkinlik İZTO Başkanı Mahmut Özgener’in konuşmasıyla başlayacak. Ardından üç oturum düzenlenecek.

Birinci oturumda Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı ve Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç ile yazarlar Zeynep Aktaş ve Ali Ağaoğlu’nun sunumları olacak. Belovacıklı, “Bölgesel gelişmeler ekseninde dünya nereye gidiyor?” sorusunu ele alırken, Andaç, “Ekonominin rotası: Yeni yılda fırsatlar ve riskler” başlıklı bir konuşma yapacak. Zeynep Aktaş, bu yıl piyasalarda ne olacağını, son 10 yılın verileriyle değerlendirecek. Ali Ağaoğlu da iş insanlarına yatırım tavsiyelerinde bulunacak ve 2020 projeksiyonu sunacak.

İş ve futbol bir arada olacak 

İkinci oturumun konuşmacıları Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Coca Cola içecek Kurumsal İlişkiler Direktörü Servet Yıldırım, “İş dünyasında neler oluyor?” diyecek.

Üçüncü oturumda ise Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Milliyet gazetesi yazarı ve futbol yorumcusu Şansal Büyüka, Türkiye’nin futbolda ‘Avrupa hikayesini’ masaya yatıracak, hedefleri ve stratejileri konuşacak.

Yorumlar (0)
12°
parçalı bulutlu
banner202