İzmir Otogarda Ek Otobüs Seferleri Olacak

İzmir otogarında otobüs seferleri arttırıldı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle ek çalışma süreleri getirildi ve denetimlerde arttırıldı.

GÜNDEM 08.08.2019, 12:11 08.08.2019, 12:13
İzmir Otogarda Ek Otobüs Seferleri Olacak

İzmir’de bayram yoğunluğu hissediliyor. İzmir otogarda ek seferler düzenlenecek. Ayrıca denetimlerde hız kesmeden devam ediyor. Araçlardaki hijyen, konfor ve olması zorunlu malzemelerin kontrolleri devam ediyor. Bayram süresince de sıkı denetimler sürecek.

Nihai dönemde yaşanan otobüs yangınlarına ilgi çeken İZOTAŞ Genel Müdür Muavini Lal Manisalı, şunları söyledi: "Geçtiğimiz hafta, Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri geldi ve otobüs firma sorumluları ile toplantı yaparak, uyarılarda yer aldı. Özellikle kaptanların sıhhatli ve hareketli olmaları konusunda uyarılardı şunlar.

Araçlar Tek Tek Kontrol Edilecek

Bakanlık müsaadeyi ile 7- 20 Ağustos tarihleri arasında D1- Ultrabet D2 yetki vesikalı vasıtalar da tarifeli seferlerde kullanılacak olup, terminal dışından kalkan araçların lüzum belgelerinde ve vasıta sağlığında lüzum aracın fiziki şartlarında bulunan eksiklikler hasebiyle denetimlerden kaçarak seyahat aldıklarını unutmamak lazım olur. Terminal giriş çıkışında yönümüzden uygulanan kontrollere ek olarak polis noktasında tam tek kontrolden geçmeden hiçbir aracın çıkışına izin verilemeyecek."

Yoğunluğun artarak devam ettiğini bildiren Manisalı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "İzmir Otobüs Terminali idaresi olarak sezon içindeki aktifliğimiz ve enerjimiz ile bayram sürecine hazırız.

Yorumlar (0)
açık
banner202