İzmir Milletvekili Kaya, belediye imkanlarıyla Tunç Soyer'in kendi reklamını yapmasına tepki gösterdi!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki geldi. 

GÜNDEM 12.04.2020, 17:32 12.04.2020, 17:45 Özgür Çakar / [email protected]
İzmir Milletvekili Kaya, belediye imkanlarıyla Tunç Soyer'in kendi reklamını yapmasına tepki gösterdi!

İZMİR GÜNDEM -  AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Koronavirüs salgınında vatandaşlara belediye imkanları ile yardım dağıtılırken "Tunç Soyer Gönüllü Ekibi" reklamını yapmasına sert bir şekilde tepki gösterdi.


Kaya paylaşımında;


 1) Alan el veren eli görmeyecek dediniz,kamu kaynaklarıyla alınan ve resmi araçlarla taşınan yardımları vatandaşlarımıza böyle ulaştırdınız. Her sözünüzü icraatlarınızla kendiniz yalanlıyorsunuz.Her şeyiniz sahte, her işiniz samimiyetsiz. Bu zor günlerde bile reklam peşindesiniz.


2)Tunç Soyer adı, 153 yıllık İzmir Belediyesi'nden büyük değildir. Bu yardımları cebinizden değil, kamu kaynağıyla yaptığınızı unutmayın. Laf açılınca da bu işleri şov yapmadan, propaganda malzemesine dönüştürmeden, tevazuyla yaptığınızı iddia edersiniz. Görüyoruz samimiyetinizi!


BİR YANITTA CHP'Lİ SERTEL'E
Mahmut Atilla Kaya CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in tweetine yanıt verdi. Kaya, "Cehalet yorumunu kamuoyuna bırakıyorum. Herkesin seviyesini insanlarımız takdir edecektir. Şimdi paylaştığım fotoğraflara dikkatle bakın. Belediye araçları, kamu kaynakları ve Tunç Soyer gönüllüleri. Bunu normal buluyorsanız size diyecek sözümüz yok. Böyle devam edin" dedi.

Yorumlar (0)
24°
parçalı bulutlu
banner202