İzmir Konak’ta silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı!

İzmir'in Konak ilçesinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı sokakta yürüyen bir gruba ateş açtı. Silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

GÜNDEM 07.07.2020, 09:57 07.07.2020, 10:35 beril
İzmir Konak’ta silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı!

İzmir’in Konak ilçesinde saat 04 sıralarında henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından yolda yürüyen bir grup genç nedeni bilinemeyen bir sebeple silahlı saldırıya uğradı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Mermilerin isabet etmesi sonucu Ali Ertan (25), Emre V. ve Mehmet Emin S. yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli veya şüpheliler hızla olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. 3 yaralı ise arkadaşları tarafından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Ali Ertan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ertan’ın hayatını kaybettiğini duyan yakınları, hastanede sinir krizi geçirdi.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, diğer iki yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Ali Ertan’ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Meydana gelen silahlı saldırı ile ilgili polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Soruşturma kapsamında, polis saldırının gerçekleştiği sokakta incelemelerde bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ali Ertan’ı öldüren ve 2 kişinin de yaralanmasına neden olan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202