İzmir'deki yanan alanlarında dev buluşma

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'deki orman yangınının yol açtığı ciddi boyuttaki tahribatı iyileştirme üzere İzmirlilerle orman yangınlarının yaşandığı yerde bir araya geldi

GÜNDEM 30.08.2019, 20:12
İzmir'deki yanan alanlarında dev buluşma

İzmir'de yaşanan ve neredeyse 1 haftanın sonunda kontrole alınabilen ve döndürme faaliyetlerinin tamamlandığı orman yangınlarının oluşturduğu tahribatı ve kayıpları yeniden kazanmak üzere İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "Gel, gör, koru" sloganıyla bütün İzmirlileri çağırdığı büyük İzmir Buluşmaları'nın dördüncüsü de 30 Ağustos'ta yapıldı. “Orman İzmir” başlığı altında düzenlenen buluşmalar, yangın esnasında zara görmüş alanlardan Menderes ilçesine bağlı Efemçukuru Devedüzü civarında gerçekleşti. Gerçekleştirilen İzmir buluşmalarının dördüncüsüne Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe örgütleri başkanları, akademisyenler, meclis üyeleri, birçok Grandbetting sivil toplum örgütünün temsilcileri ve uzmanlar haricinde çok sayıda doğa sever İzmirli yurttaş katıldı. Buluşmalarda gerçekleştirilen konuşmaların sonrasında değerli sanatçı Piyanist Gülsin Onay, gelen konuklara küçük bir dinleti sergiledi.

Yeni bir başlangıca inancımız tam

Dördüncüsü yapılan İzmir Buluşması'nın açılışında konuşma gerçekleştiren Başkan Soyer, "Şu an 30 Ağustos; yani bu coğrafyada huzur içinde hayatımızı devam ettirmemiz için atalarımızın gözlerini kırpmadan, korkusuzca hayatlarını feda ettikleri günün 97'nci yıldönümü. Atalarımızın kutsal anılarına sahip olduğumuz için herkesi yürekten duygularımla selamlıyorum. Bu coğrafyadan ümidi kesmememiz için birçok sebebimiz mevcut. Şu an İzmir'den çok manalı bir başlangıç sergileyeceğimize inancımız tam" diye konuştu.

Yorumlar (0)
20°
parçalı bulutlu
banner202