İzmir'deki silahlı saldırı ile ilgili 9 kişi gözaltına alındı

Dün gece İzmir Karabağlar ilçesi İnönü Caddesi'nde bir araca pusu kurulup silahla taranması olayında 2 kişi hayatını kaybetmişti.

GÜNDEM 02.01.2020, 14:41 02.01.2020, 14:49 Melis Tekin
İzmir'deki silahlı saldırı ile ilgili 9 kişi gözaltına alındı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde dün gece saatlerinde bir otomobile pusu kurulup taranmıştı. Olay yerinde iki kişi hayatını kaybetmişti.


Dün saat  23.00 sularında İnönü Caddesi’nde meydana geldi. Kimlikleri henüz belirlenemeyen bir grup, cadde üzerinde pusu kurarak bir otomobili beklemeye başladı.Bu sırada sokaktan çıkan beyaz renkli otomobili gören grup, bellerinden çıkardıkları tabancalarla sürücüyü hedef alarak arka arkaya ateşledi.


Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulundu.

Yaralılar, Çakır ve Kara, ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan her iki yaralı da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Çakır ve Kara’nın cansız bedenleri, savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Soruşturma başlatan ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgisi olduğu düşünülen 9 kişi gözaltına alındı.

Yorumlar (0)
24°
parçalı bulutlu
banner202