İzmir'de vahşet! Önce tecavüz ettiler sonra vurdular!

İzmir'den gelen haber adeta kan dondurdu. Ukraynalı bir kadının darp edildikten sonra tecavüze uğradığı ve sonra silahla vurulduğu öğrenildi.

GÜNDEM 15.08.2019, 10:41
İzmir'de vahşet! Önce tecavüz ettiler sonra vurdular!

Ukrayna'dan sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kişi ile buluşmak için İzmir'e gelen 48 yaşındaki Svitlana Avierkına korku dolu anlar yaşadı. Geldiği İzmir'de kimliği henüz belirlenemeyen sapıklar tarafından darp edildikten sonra tecavüze uğradı. Bunun ardından silahla vurularak yaralandı. 

Çığlıklarını etraftakiler duydu

Sosyal medyadan tanıştığı ve henüz yüz yüze görüşme fırsatı olmadığı kişi için ülkesinden İzmir'e gelen Svitlana büyük bir vahşetin içerisine düştü. Bir çocuk annesi olan kadın Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 11 Ağustos tarihinde kimliği belirsiz Oleybet bir kişi tarafından havalimanından alındı. Araçla birlikte kimliği belirsiz kişi ve yanındakiler tarafından bir eve götürüldü. Bunun ardından evde tüm karşı koymalarına rağmen tecavüze uğradı. 

Gerçekleşen bu saldırı sonrasında cinsel organının büyük oranda zarar gördüğü öğrenildi. Bu esnada defalarca darp edilen kadının çığlıkları etraftaki vatandaşlar tarafından duyuldu. Hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Talihsiz kadının cinsel organında yırtıklar meydana geldiği ve bu esnada çok fazla kan kaybettiği öğrenildi. Kadının verdiği bilgiler sonrasında kimliği belirsiz kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. 

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202