İzmir'de vahşet! Küçük çocuğu annesi döverek öldürmüş!

İzmir'de cansız bedeni bulunan 5 yaşındaki küçük Eymen'i annesi ve annesinin sevgilisinin döverek öldürdükleri ortaya çıktı.

GÜNDEM 02.09.2019, 10:38
İzmir'de vahşet! Küçük çocuğu annesi döverek öldürmüş!

İzmir Buca emniyeti 5 yaşında annesiyle yaşayan küçük Eymen'in bir süredir kötü muamele gördüğü bilgisini alınca belirlenen adrese gittiler. Ancak adreste bulunan Eymen'in annesi çocuğunun bir süredir eve gelmediğini iddia etti. Emniyet tarafından konu hakkında bir inceleme başlatıldı. Annenin birkaç defa ifadesine başvuruldu. Bunun üzerine çelişkili ifadeler vermesi şüpheli bir durum olarak değerlendirildi. 

Döverek öldürdükleri ortaya çıktı

Sorgu sırasında oğlu Eymen'i birlikte yaşadığı Aresbet sevgilisi ile birlikte dövdüklerini ve bu sırada nefessiz kalarak düştüğünü anlattı. Bunun üzerine paniğe kapıldıklarını ve durumu saklamak için Buca ilçesinde bulunan ve kullanılmayan bir tandırın içine koyduklarını anlattı. Cani anne büyük bir soğukkanlılık ile işledikleri cinayeti anlattı. 

Söylenen tandırda yapılan aramalar sonrasında tandırın ağzının tuğlalar ile kapatıldığını tespit ettiler. Tuğlalar çıkarıldıktan sonra minik çocuğun ellerinin ve ayaklarının bağlandığı ve bir poşet içerisine konulduğu tespit edildi. Cinayetin ardından cani anne ile sevgilisinin yanı sıra sevgilisinin kardeşi de gözaltına alındı. Emniyette sorgulamalarının hala devam ettiği öğrenildi. Kan donduran cinayet tüm Türkiyeyi sarstı. 

Yorumlar (1)
Osman zybk 5 yıl önce
Kendi zevkin cocugundandan dahami önemliydi yazık ne hale getirdiniz memleketi
12°
açık
banner202