İzmir'de uyuşturucu operasyonu

İzmir Narkotik Şube ekipleri yaptığı başarılı operasyon ile yaklaşık 600 kiloluk uyuşturucu ele geçirdi.

GÜNDEM 22.08.2019, 23:58 23.08.2019, 00:13
İzmir'de uyuşturucu operasyonu

Dün sabah saatlerinde düzenlenen başarılı operasyon ile İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi yaklaşık 600 kilogram skunk ele geçirildi. Alınan ihbarı değerlendiren polis ekipleri tek katlı bir eve düzenlediği operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirdi. Operasyon sonunda iki kişi gözaltına alındı. 

Gözaltı sayısının artması bekleniyor

Polis ekipleri gözaltı sayısının artmasını beklediği operasyonun ardından gelişmeler merakla bekleniyor. İzmir'in Karabağlar ilçesinde meydana gelen olayda yakalanan uyuşturucu maddenin organize bir suç örgütüne ait olabileceği şeklinde yorumlayarak yeni isimlere ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Celtabet Şubesi, yaptığı başarılı uyuşturucu operasyonları ile gündemden düşmüyor. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ise  " Narkotik şubemizin yine güzel bir operasyonu ile birlikte yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Narkotik şubemizin daha öncesinde de takip ettiği şahıslar ihbarın ardından yapılan operasyon ile kıskıvrak yakalandı. Uyuşturucu ile mücadelemiz artarak devam edecektir. "  şekilde açıklama da bulundu.

Uyuşturucunun son pazarlayıcısı bitene kadar ekiplerimiz mücadeleye devam edecektir

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, yapılan başarılı operasyon sonrasında uyuşturucu ile sonuna kadar mücadele edileceğini açıkladı. Uyuşturucu ile mücadelede kararlı bir tutum sergileyen İzmir Emniyet Müdürlüğü, İzmir sokaklarında uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. 

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202