İzmir'de Maskesiz Dolaşan Kadın, İşlem Yapan Polislere Tepki Gösterdi: ''Ne sanıyorlar bunlar kendini''

İzmir'in Konak ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulama yapan polis ekipleri ile maskesiz gezen iki kadın arasında gerginlik yaşandı. Kadınlardan biri, "Benim canımı sıkmasınlar, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini" dedi. Haklarında işlem yapılan 2 kadın, polise mukavemette bulunduğu gerekçesiyle polis merkezine götürüldü.

GÜNDEM 21.11.2020, 09:57 ecem ata
İzmir'de Maskesiz Dolaşan Kadın, İşlem Yapan Polislere Tepki Gösterdi: ''Ne sanıyorlar bunlar kendini''

İzmir'de, dün saat 21.00 sıralarında Alsancak Semti Kordon'da meydana gelen olayda, koronavirüs tedbirleri kapsamında, Kordon'da uygulama yapan polis ekipleri, maskesiz bir vatandaşı durdurarak işlem yaptı. Uygulamaya devam eden ekipler, sahilde yürüyüş yapan ve maske takmayan iki kadını durdurdu. Polis, iki kadına maskesiz oldukları gerekçesiyle işlem yapacaklarını belirterek kimlik talep etti. Fakat polis ekiplerinin talebine tepki gösteren kadınlardan biri kimlik ibraz etmeyerek ekiplerle tartışmaya başladı.

"BENİM CANIMI SIKMASINLAR POLİSMİŞ, NE BUNLAR YA!"

DHA'nın haberine göre; Gerginliğin artması ile kimlik ibrazında bulunmayan kadın, polise ekiplerinin terbiyesizlik yaptığını iddia ederek "Ne yapacaksın tutuklayacak mısınız beni, hadi tutuklayın" şeklinde bağırmaya başladı. Polisin uyarması üzerine tepkisini sürdürmeye devam eden kadın, "Benim canımı sıkmasınlar polismiş, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini" diye konuştu.

"SEN DE ÇEK, ÇEKMEDİN ÖLDÜN"

Görüntü alan basın mensuplarına da tepki gösteren kadın, "Sen de çek, öldün, çekemedin öldün, çek hadi" dedi. Haklarında işlem yapılan iki kadın daha sonra polise mukavemette bulunduğu gerekçesiyle polis merkezine götürüldü. Polis memurlarının, hakarette bulunduğu gerekçesiyle kadından şikayetçi oldukları öğrenildi.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202