İzmir'de kardeşlerin miras kavgası ölümle bitti

İzmir'in Kalemköy mahallesinde meydana gelen kardeş kavgasının sonu ölümle bitti. Kavganın miras sebebiyle çıktığı öğrenildi.

GÜNDEM 15.08.2019, 12:14
İzmir'de kardeşlerin miras kavgası ölümle bitti

 İzmir'in kırsalında Kalemköy mahallesinde sabah saatlerinde korkunç bir cinayet meydana geldi. Annesi ve engelli ağabeyi ile yaşayan Mehmet Emin Çıldır arasında bir süredir devam eden tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Hayvanları ile ilgilenmek için evlerinin yakınında bulunan ahıra giden Çıldır ahırın çıkışında pompalı tüfekle korkunç bir saldırıya uğradı. 

Başından ve göğsünden yaralanan adam etraftakiler tarafından çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmak istendi. Ancak olay yerinde yapılan ilk muayenenin ardından hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen savcı tarafından ceset üzerinde inceleme yapıldı. Ardından ceset Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 

Kardeşi olduğu ortaya çıktı

Gerçekleştirilen Gobahis soruşturmanın ardından iki çocuk babası olan kardeşi polis tarafından gözaltına alındı. İkili arasında miras paylaşımı konusunda uzun zamandır devam eden bir husumetin olduğu öğrenildi. Daha önce defalarca kavga etmelerine rağmen ağabeyini öldürmediğini iddia etti. Ancak adliyedeki ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Saldırıya uğrayan ağabey ise otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınları tarafından alındı. Kalemköy mezarlığında sevenleri tarafından gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. Savcılık tarafından konu hakkında soruşturmanın devam ettiği bilgisi paylaşıldı. İki kardeş arasındaki miras paylaşımı kavgası cinayetle son buldu. 

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202