İzmir'de jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon

İzmir'in Bergama ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken, adreste yapılan aramada uyuşturucu maddeler ve hassas terazi ele geçirildi.İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının.

GÜNDEM 08.06.2023, 10:39
İzmir'de jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon

İzmir'in Bergama ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken, adreste yapılan aramada uyuşturucu maddeler ve hassas terazi ele geçirildi.


İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesi maksadıyla yürütülen çalışmaları çerçevesinde, Bergama ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlendi. Bergama Cumhuriyet Başsavcılığının koordine ve talimatlarıyla, Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından adrese dün gerçekleştirilen operasyonda, şüpheliler N.D. ve S.Ü. gözaltına alındı. Adreste yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu madde, hassas terazi, uyuşturucu kullanmaya yarayan aparatlar, ruhsatsız tabanca, tüfek ile fişek ve kartuşları ele geçirildi.


Gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki işlemlerin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202