İzmir'de denizden çıkarılan sır dolu ceset dikkat çekti

İzmir Konak iskelesinden çıkarılan sır dolu erkek cesedi merak uyandırırken konu hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM 16.08.2019, 12:09
İzmir'de denizden çıkarılan sır dolu ceset dikkat çekti

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan vapur iskelesinde denizde fark edilen ceset büyük panik yaşanmasına neden oldu. Sabah saatlerinde balık tutmak için iskeleye gelen ve balık avlamaya başlayan Niyazi Öşme adındaki bir vatandaş denizde insana benzer bir cisim gördü. Durumdan şüphelenen ve anlamaya çalışan vatandaş bir süre sonra denizde bir ceset olduğunu anladı. Zaman geçmeden polis ekiplerine haber verdi. 

Sır dolu ceset inceleniyor

İhbar üzerine polis ekipleri zaman kaybetmeden bölgeye geldi. Deniz polisi tarafından denizden çıkarılan cesedin bir erkek olduğu tespit edildi. Ardından cesedin kimliğinin belirlenmesi için bir inceleme başlatıldı. Bu inceleme sonrasında cesedin Azerbaycan uyruklu Nacafov Rövşan'a ait olduğu tespit edildi. 29 yaşında olduğu belirlenen kişinin cesedi adli tıp morguna kaldırıldı. Cesedin kesin ölüm nedeninin anlaşılması için otopsi yapılmasına karar verildi. 

Denizde gerçekleşen ölümün kişinin intiharına mı bağlı olduğu yoksa cinayet mi olduğunun belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Etraftaki kamera görüntüleri incelemeye alınırken bir görgü şahidinin olup olmadığının belirlenmesi için polis tarafından soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar (0)
14°
açık
banner202