İzmir Amerikan Kolejinde Cumhuriyet Programı

Özel İzmir Amerikan Koleji Türk Dili & Edebiyatı Bölümü ve Yetişenler Derneği’nin katkıları ile Cumhuriyet Gecesi yapıldı.

GÜNDEM 02.11.2019, 12:46
İzmir Amerikan Kolejinde Cumhuriyet Programı

Gecede Cumhuriyet için gençliğin çok önemli olduğu belirtilerek Tuluhan Tekelioğlu’na ait olan “Güç Sensin” belgeselinin gösterimi gerçekleşti.

Özel İzmir Amerikan Koleji Atatürk’ün ‘bütün ümidinin gençlikte’ olduğunu vurgulandığı 29 Ekim kutlamalarında, “Cumhuriyet biziz, biz Cumhuriyetiz” konusundan yola çıkıp zorluklar karşısında pes etmeyerek yoluna devam eden ve hayal kurmaktan asla vazgeçmeyen 8 gencin öyküsünden meydana gelen “Güç Sensin” belgeselinin İzmir Galasıyla sonlandı.

Yapımcı ve yazar Tuluhan Tekelioğlu’nun belgeselindeki kahramanlardan Kaan Turan’ın da bir ACI öğrencisi olduğunun ifade edilmesi gösteriyi daha anlamlı hale soktu.

Özel İzmir Amerikan Koleji öğrencileri, öğretmenleri, çalışanları, velileri ve mezunlarının katılımda bulunduğu etkinliğe kısa bir kokteylle başlandı. Türkiye’ye piyano alanında bir “Dünya Birinciliği” kazandırmış olan Kaan Turan kısa bir piyano dinletisinden sonra belgeselin gösterimine geçildi. Etkinlik “Güç Sensin” isimli kitabın imzalanması ile sonlandı.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202